Wat betekent?MASTER OF HRM
Met een passende lieden op de juiste plaats wint ons moderne organisatie in onze Hollandse bekende- en diensteneconomie de concurrentieslag. Niet alleen een middelen en diensten tellen, maar met name dit menselijk kapitaal is belangrijk. Het betekent het er ons omvangrijke, strategische rol vanwege HR is weggelegd.

DOELGROEP


U bezit een afgeronde bacheloropleiding op het gebied over HRM ofwel in ons vergelijkbare richting en gering 5 jaar relevante werkervaring. Binnen de bedrijf werkt u op tactisch peil en de werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch peil te verrichten. De Master HRM is echt interessant mits u HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker raakt. Tevens indien u dan ook zit ingeval (zelfstandig) consultant kan zijn die HR Master een waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Heeft u dan ook ook niet het perfecte opleidingsniveau en wilt u dan ook toch deelnemen? Dan doet u dan ook een toelatingsassessment. Lees verdere over dit assessment ofwel neem contact op met een opleidingsmanager een persoonlijk en vrijblijvend advies.

MANIER VAN WERKEN


Gedurende de Master HRM doet u bekende op, krijgt u inzicht en ontwikkelt u dan ook vaardigheden die u zodra strategische en ondernemende HR-professional versterken. U dan ook volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Iedere masterclass sluit u dan ook af met ons individuele opdracht, gericht op de eigen bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


Een integrale toets bij elke masterclass betreffende deze HR master kan zijn dit oplossen aangaande ons bestaand vraagstuk. U dan ook gaat in groepsverband ons HRM-geval aanpakken voor een organisatie over ons aangaande de mededeelnemers. Tenslotte levert u ons toepasbaar plan op, dus een bedrijf heeft op deze plaats meteen voordeel met. In de thesisfase van een Master HRM gaat u dan ook zo’n business vraagstuk alleen onderzoeken, presenteren en verdedigen. In uw thesis komt een inhoud van een cursus hrm medewerker hele master met voorstel en het uitgewerkte idee wordt werkelijk geïmplementeerd in een organisatie.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Ondervinden docenten uit de praktijk en professoren met ons bewezen staat Opleiding Master of HRM van AvansPlus van dienst begeleiden u dan ook tijdens een master hr trainingen human resources. Zij realiseren een geschikte vertaalslag over hr opleiding post hbo wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en handige vaardigheden en cursus hrm medewerker doelmatig gedrag. Een literatuur kan zijn grotendeels Nederlandstalig, maar tevens gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na het volbrengen betreffende de Master HRM beschikt u dan ook over relevante bekende en vaardigheden. U bezit een beroepshouding ontwikkeld waarmee u dan ook op managementniveau succesvol functioneert. U beseft uw toegevoegde waarde in complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kunt u dan ook succesvol implementeren. Uw HR-expertise is efficiënt ingezet om te komen tot oudste performance met uw collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met de organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *